Tasuta tarne pakiautomaati
tellimustele alates 59€!

Habenelk seemned (Dianthus barbatus) De Bolster Sweet William - Esmaklassilised maheseemned Hollandist

✔️ 100% orgaaniline, GMO vaba;
✔️ Toodab tihedalt koondunud õiepäid laias valikus värvikombinatsioonides: valge, roosa, punane ja lilla;
✔️ Kasvab keskmiselt 40-60cm kõrguseks;
✔️ Mõeldud kasvatamiseks avamaal.

2.69

Laost otsas

Palun teavita mind kui see toode on tagasi laos

Habenelk Sweet William on jõuline vanamoodne õrnalt lõhnav taim, mis toodab tihedalt koondunud õiepäid laias valikus värvikombinatsioonides: valge, roosa, punane ja lilla. Väga korralik ja hästi säiliv lõikelill. Tegemist on kaheaastase taimega, mis esimesel aastal kasvatab lehti ja õitseb alles teisel aastal. Võib öelda, et taim on lausa mitmeaastane, sest see paljuneb ise oma seemnetest ja kasvatab täiendavaid võsusid. Habenelgil on kombeks oma esialgselt istutuskohalt kaduda ja mõnes teises kohas seemnetaimena uuesti kasvama hakata. Taim kasvab keskmiselt 40-60cm kõrguseks.
Habenelk seemned De Bolster Sweet William võib avamaale külvata juunis, nii saab taimede õitsemist nautida pikalt (teisel aastal) juunist septembrini.
Kasutamine:
Habenelk seemned De Bolster Sweet William sobivad kasvatamiseks avamaal. Otsekülv juuni, õitsemine juuni-september.
Istutamisel jälgida taimede vahekaugust – see peab olema 25x25cm. Eelistab kasvamiseks päikselist või poolvarjulist kasvukohta.
Muu informatsioon:
100% orgaaniline, GMO vaba. 1 paki sisu: 1,5 grammi (11 m2 kohta). Seemne kaal: 90 seemet grammi kohta. Taimede vahekaugus: 50×50 cm. Asukoht: päike. Taime kõrgus: 150-200 cm. Päritolumaa: Holland.
Selle tootega ostetakse sageli järgmisi tooteid:
logo