Tasuta tarne pakiautomaati
tellimustele alates 59€!

Vitamin A, D, E, K tilgad OstroVit 30ml - Toidulisand

9.90 7.42

Laos

PÄEVANE ANNUS SISALDAB:

Toimeained 1 portsioon % RI*
Vitamiin A 800 µg 100%
Vitamiin D 50 µg / 2000 IU 1000%
Vitamiin E 12 mg 100%
Vitamiin K 75 µg 100%
*RI – soovituslik päevane tarbimine

Koostisosad:

MCT õli, mis sisaldab keskmise ahelaga rasvhappeid guinea õliseemnetest, D-alfa-tokoferüülatsetaat (vitamiin E), oliiviõli, menakinoon-7 MK-7 (vitamiin K), mis on saadud Bacillus subtilis natto’st, retinüülatsetaat (vitamiin A), kolekaltsiferool (lanoliinist) (vitamiin D).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, koorikloomi, kala.

Manustamine:

Enne kasutamist loksutage korralikult. Mõõtke 3 tilka teelusikatäie kohta või lahustage vedelikus toatemperatuuril (vesi, tee, mahl).

Enne kasutamist on soovitatav teha 25-(OH) D vereproov ning arutada testi tulemusi oma arsti või apteekriga. Toode on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatud päevast kogust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne toote koostisosa suhtes. Toote ei tohiks kasutada lapsed, rasedad, imetavad emad ja inimesed, kes võtavad vere hüübimist takistavaid antikoagulante, mis sisaldavad K-vitamiini antagoniste (näiteks varfariin ja atsenokumarool). Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Tarbida kahe kuu jooksul pärast avamist. Hoida toatemperatuuril suletud anumas kuivas kohas. Kaitsta otsese päikesevalguse eest.

Hoiatus:

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitavat kogust. Toidulisand ei asenda tervislikku toitumist. Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana.

Muu informatsioon:

Toote netokaal: 30 ml. Tootja: Poola.

Selle tootega ostetakse sageli järgmisi tooteid:
logo