Tasuta tarne pakiautomaati
tellimustele alates 59€!

Unikaalne kahekomponendiline taimetee keha leelistamiseks Serafin 100g - Sisaldab hommikust ja õhtust teed

✔️ Aitab kaasa mao normaalsele talitlusele ja pH tasakaalule;
✔️ Toetab lipiidide metabolismi ja loomuliku kolesteroolitaseme säilitamist veres;
✔️ Aitavab kaasa kuseteede ja neerude normaalsele talitlusele;
✔️ Toetab maksa normaalset talitlust.

6.90 5.52

Laost otsas

Palun teavita mind kui see toode on tagasi laos

Unikaalne kahekomponendiline taimetee, mis on valmistatud originaalse retsepti järgi organismi loomuliku tasakaalu saavutamiseks. Tee sisaldab hommikust ja õhtust teed.

mis mõju sellel vahendil on?

  1. Seedimine: Piparmünt, nõiapuu, angervaks, pune, teeleht, käokannus ja võilill aitavad kaasa loomulikule seedimisele.
  2. Soolestik: Piparmünt, nõiapuu, teeleht ja nõges aitavad kaasa soolte normaalsele talitlusele. Soolestiku mikrofloora ja mikroobide tasakaalu toetavad piparmünt, teeleht ja nõges.
  3. Maks: Piparmünt ja nõiapuu toetavad maksa normaalset talitlust. Nende loomulikku tööd ning puhastumist toetavad ka angervaks ja teeleht.
  4. Sapipõis: Normaalsele sapipõie talitlusele aitavad kaasa nõges ja nõiapuu.
  5. Neerud ja eritusfunktsioon: Kanarbik, nõiapuu ja nõges aitavad kaasa kuseteede ja neerude normaalsele talitlusele. Teoleht toetab loomulikku eritumist ja puhastumist.
  6. Mao ja pH tasakaal: Arstilik angervaks aitab kaasa mao normaalsele talitlusele ja pH tasakaalule.
  7. Lipiidide metabolism ja kolesterooli tase: Kopratatar toetab normaalset lipiidide metabolismi ja loomuliku kolesteroolitaseme säilitamist veres.

Kui kõik tundub liiga palju...

Kas teil on tunne, et vajate oma probleemide lahendamiseks kõiki ürte? Kas teil on seedeprobleeme, valutab kõht, liigesed, selg… Olete väsinud, ei suuda keskenduda, tekitavad mõnikord allergiad… Probleemide loetelu võib olla veel pikk.

Otsite e-poest sobivaimat toodet, kuid olete segaduses? On selge, et ühtegi ürti, tilka ega teed pole, mis lahendaks kõik teie probleemid.

On olemas üks reegel loodusliku ravi puhul. Alustage kõige lihtsamast ja ülejäänu kohandub järk-järgult. Mis see on? Oksüdeerumisvastane ravi!

Krooniline pikaajaline organismi ülehapetamine on enamiku meie haiguste põhjus. Põhjustame selle oma elustiiliga ise.

Seega võib väike toitumise korrigeerimine ja organismi oksüdeerumise taseme langetamine käivitada teie keha loomuliku taastumisprotsessi. Nii et alustage kohe!

Muu informatsioon:

Koostis: Harilik apteegitill viljad, harilik koldrohi juur, harilik võilill juur ja lehed, saialille naat, harilik harilik naat, nurmenuku juur, harilik nõges naat, suur takjas juur, linnurohu naat, harilik kikkaputke naat, harilik kanarbik naat.

Annustamine: 1 supilusikatäis valatakse ½ liitri keeva veega, lastakse 10 minutit tõmmata ja kurnatakse. Hommikul joome ½ liitrit hommikuteed ja pärastlõunal ½ liitrit pärastlõunateed. Ei magusta!

Tootja: Serafin, Tšehhi.
Selle tootega ostetakse sageli järgmisi tooteid:
logo