Tasuta tarne pakiautomaati
tellimustele alates 59€!

YOGI TEA® Breathe Deep - Soodustab kerget, vaba ja õiget hingamist

✔️ Soodustab kerget, vaba ja õiget hingamist;
✔️ Pikk, sügav ja lõdvestunud hingamine on üks kõige lihtsamaid viise prana energia suurendamiseks;
✔️ Selle tee sõnum on: «Hingamine on elu»;
✔️ Kasvatatud kontrollitud keskkonnatingimustes. Kofeiinivaba.

3.90 2.92

Laos

Yogi Tea Breathe Deep on ajurveda segu taimedest ja vürtsidest, mida on traditsiooniliselt usutud toetavat tervislikku hingamist. Jooga õpetuste kohaselt on hingetõmme laetud Pranaga, eluenergiaga.
Prana tuleb ka veest, toidust ja päikesepaistest. Paraku aga mõjuvad igapäevaelu pinged, keskkonna saastatus ja ebaõige toiduvalik pranale pärssivalt. Teadlik hingamine – eriti just pikk, sügav ja lõdvestunud hingamine on üks kõige lihtsamaid viise prana energia suurendamiseks ning rahu ja tasakaalu saavutamiseks.
Sügava hingamise tee Breathe Deep Yogi Tea on traditsiooniline ajurveda segu eukalüptist, aedvaagist, basiilikust, lagritsajuurest ja teistest toetavatest taimedest.
Ajurveda on praktiline ja filosoofiline eluviis, mis arenes välja iidsete India kultuuride põhjal. Ajurveda tähendab „elu teadust“ ja selle õpetuse kohaselt koosneb universum viiest energiast ehk tattvast: maa, õhk, vesi, tuli ja eeter. Erinevate tattvate segunemise ja koosmõju tulemusena tekibki elu. Ajurveda järgi peavad tule ja õhu element olema tasakaalus, et kindlustada hea ainevahetus.
TEESEGU PÕHIKOMPONENDID:

Tüümian

Tüümianis on mitmeid inimesele vajalikke mineraale nagu kaalium, raud, kaltsium, mangaan ja magneesium. Vitamiinidest leidub tüümianis foolhapet, A- ja C-vitamiine. See roheline ürt on väga kasulik immuunsussüsteemi tugevdamisel.

Kardemon

Kardemon on iidsetest aegadest olnud ka seedimist soodustav, liigset vett väljutav ning hingeõhku parandav vahend. Araablased on seda pruukinud erootiliste tunnete äratajana.

Eukalüpt

Eukalüpt on võimas antiseptik. Eukalüpt aitab kiiresti taastada jõudu pärast operatsiooni, haigust ja tugevat stressi, taastades ka elujõudu.

Basiilik

Basiilik on üks maailma armastatumaid ja hinnatumaid maitsetaimi, mida on korduvalt tituleeritud ürtide kuningaks. Basiilik on hea abiline masenduse, melanhoolia, kurbuse ja hirmu korral.

Ingver

Aitab säilitada naha ja juuste ilu, soodustab kehakaalu langust, leevendab sümptomeid hormonaalsete riketega ja isegi noorendab.

Lagritsa

Lagritside juur kasulik viiruste ja ägedate hingamishäirete korral. Lagrits aitab parandada heaolu ja kõrvaldada palaviku sümptomid. Lisaks sellele on lagritsal puhastavaid omadusi.

VALMISTAMISÕPETUS:
Valage teekotile umbes 100-kraadist värsket keevat vett. Laske vähemalt 5 minutit seista. Pigistage kotti õrnalt nii, et kõik toimeained satuvad vette.
Muu informatsioon:
Koostisained: eukalüpt, lagrits, ingver, basiilik, kardemon, kaneel, vägihein, lutsern, apteegitill, tüümian, elecampane, vanilli ekstrakt, nelk, must pipar, vanilli oad, elecampane, basiilik, ingver, lagritsajuurt ja teised toetavad ravimtaimed. Kasvatatud kontrollitud keskkonnatingimustes. Kofeiinivaba.
Ajurveda informatsioon: V-P+K-
Sisaldab: 17 teepakki, iga üks 1,8 g.
Tootja: YOGI TEA GmbH, Saksamaa.
Selle tootega ostetakse sageli järgmisi tooteid:
logo