Tasuta tarne pakiautomaati
tellimustele alates 59€!

Melatonin Ostrovit 180tabs - Toidulisand

✔️ Aitab reguleerida und, aidates teil kiiremini uinuda ja magada sügavamalt;
✔️ Võib aidata ka leevendada stressi ja ärevust;
✔️ Parandab meeleolu;
✔️ Aitab kohaneda ajavööndi muutustega ja leevendada jet lag’i sümptomeid.

6.90 4.48

Laost otsas

Palun teavita mind kui see toode on tagasi laos

PÄEVANE ANNUS SISALDAB:

Active ingredients For a portion
Melatonin 1 mg

Koostisosad:

Filling agents: microcrystalline cellulose; starch; anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide; melatonin.

The product may contain milk (including lactose), soy, peanuts, other nuts, sesame seeds, cereals containing gluten, eggs, crustaceans, fish.

Manustamine:

Tarbige 1 portsjon (1 tablett) päevas, 30 minutit enne magamaminekut. Kasulik mõju ilmneb, kui tarbitakse 1 mg melatoniini vahetult enne voodisse minekut või 0,5 mg vahetult enne magamaminekut esimesel reisipäeval ja järgnevatel päevadel pärast sihtkohta jõudmist.

Ärge ületage soovitatud päevast tarbimisannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne toote koostisosa suhtes. Toote ei tohi kasutada lapsed, rasedad naised ja imetavad emad. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Ärge kasutage seda toodet sõidukite juhtimisel või masinate käsitsemisel, ärge kombineerige alkoholi tarbimise ja teiste ravimite, sealhulgas taimsete ravimitega.

Hoiatus:

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitavat kogust. Toidulisand ei asenda tervislikku toitumist. Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana.

Muu informatsioon:

Toote netokaal: 34 g. Kogus: 180tk. Tootja: Poola.

Selle tootega ostetakse sageli järgmisi tooteid:
logo